keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Luukku 8: Joulukorttiskaba

Pikkusisko ja Isoveli ovat kautta aikojen kisanneet, kumpi saa enempi joulukortteja. Rippikoulun jälkeen molempien luvut pompsahtivat ystäväpiirin laajennettua yhtäkkiä ympäri Suomea. Sittemmin kortit vaihtuivat tekstiviesteihin ja  nykyään toivotukset saa lukea Facebookin uutisvirrasta. Pikkusisko on koko syksyn pohtinut, että mihin katosi henkilökohtaisuus? Isoveli ja Pikkusisko eivät ole enää skabanneet vuosiin. Joulukorttisaldo on niin lohduton. 

Haastammekin teidät herättämään vanhan kunnon jouluskaban henkiin ja lähettämään jouluista postia joko Pikkusiskolle Tottijärvelle tai Isoveljelle Pihtiputtaalle. Osoitteissa saa käyttää mielikuvistuta - löytävät varmasti perille, jos nimi ja kunta ovat oikein.

Lähetämme jokaista perille löytänyttä korttia kohtaan kaksi korttia joillekuille, kenen ajattelemme kortista yhtälailla ilahtuvan. 

Täydellinen Maalaisjoulu syntyy hyvästä mielestä! Hyvä mieli leviää, kun kusti polkee!

Kuten toissapäivänä jo hehkutin, karjalanpiirarakat kuuluvat jouluun. Tässä tyylinäyte viime syksyltä. Vielä ei ole tänä vuonna ehditty tositoimiin!  

Joulufiiliksiin!
-Pikkusisko- 

Ps. Jouluvalmistelut ovat kaikesta huolimatta täydessä vauhdissa. Tänään hinkkasin juuriharjalla kaksi vuotta pesua odottaneet räsymatot. Jes!

4 kommenttia:

  1. Viettääx siippaiset joulukuun kasia aina kahdesti peräkkäin?

    VastaaPoista
  2. Haha, täähän on just tätä tahatonta siippaistelua ihan käytännössä!

    VastaaPoista
  3. Laittakaa mulle osoitteenne vaikka tekstiviestillä, fonectaan ei pääse, osoitekirja perinteisesti löytyy heti joulun jälkeen sieltä minne sen
    laitoin varmaan jemmaan viime vuonna kun se löytyi joulun jälkeen.

    VastaaPoista
  4. Tuon edellisen kommentin lähetti tätiSiippainen

    VastaaPoista