perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kulinaari erä 2

Muistatteko maailman nopeimman blogikirjoituksen? Siinähän hehkutettiin Atrian Kulinaari sisäpaistiviipaleita, jotka ovat einesmäisin tapa taltuttaa äkillinen raakalihahimo. Nyt herkkua saa Pihtiputaaltakin. Ja mikäli yhtään paikallisten metsästäjien kulutustottumuksia ymmärrän, niin kohta sitä saa -30% ja se on sit siinä.
Tortilla odottaa käristymistään vasemmalla.
Tämän kuvan lihaviipaleet aivan liian paksuja raakana syötäväksi. Kuva: N93i




Viime aikoin Kulinaari-paistiviipaleiden paksuus on kasvanut. Enää se ei ole ohutta seittiä niin kuin aluksi vaan paksua purkkaa. Eli pyyntö Atrialle, ohuempaa slaissia kiitos!
Lumialla otettu kuva. N93i on parempi.


- Isoveli



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti