sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Megamogamusiikit Vol. 1 - Kaksio

Blogi on ollut hiljaa, koska ollaan valmisteltu mullistavaa artikkeli-sarjaa:


MUSA, JOTA VAIN SIIPPAISET KUUNTELEVAT 


Jos muuta raportoitavaa ei ole, niin jatkossa laitetaan tyhjiin väleihin lätinää musasta, joka on niin noloa, että kelpaa vain Siippaisten sisaruksille. Sen nimi on Megamogamusiikit!

Ensimmäisessä osassa esitellään Kaksio ja sen laulaja Jonna Emilia Kärkkäinen.. Elektrobändi poppaili 2000-luvun alusta. Kaksio tuo isoveljelle mieleen pääsykokeet (ei mennyt läpi), kesän Joenssuussa (kuuma ja kostea) ja pikkusiskon huoneen (kodin ainoa siisti huone, jossa pystyi keskittymään musiikkiin täysillä.)


Siippaisia harmittaa, että Kaksio julkaisi ainoastaan Lähikuvia-albumin vuonna 2004. Vaan onhan, niinkin, että jos olisivat toisen surkean albumin tehneet, niin varmaan ois toi ekakin muuttunut sikasäkkisurkeeksi.


Pientä helpotusta tuli siitä, että Kaksion suosikkilaulaja Jonna levytti musiikkia myöhemmin  nimellä Jo Angel. Kumpikaan Siippainen ei muista, että ne biisit olisivat tehneet vaikutusta. Pikatestin perusteella Still In Love -biisi vaikuttaa sen verran söpöltä, että pitääkin kuunnella enemmän.

Jonna Emilia on tehnyt biisejä myös Antti Tuiskulle ja Arttu Wiskarille. Jotain tanhua on tehty myös Daruden, Gimmelin (mahdollinen seuraava osa tässä sarjassa) ja Sunrise Avenuen kanssa. Jotkut hullut muistavat Jonna Emilian Pasila-sarjan Jemmica Laamasen roolista. Vaikka Jonna Emilia onkin ihana, niin eivät Siippaiset niin kreisejä ole,  että hänen takiaan katsoisivat Pasilaa.

Kiinnostavinta Jonna Emilian urassa on kuitenkin se, että mimmi laulaa Costello Hautamäen uudella sinkulla.


ps. Kaksion miespuolinen ukko on kuulema NRJ:n ruma Aamupoika - karu fakta, joka Ei Siippaisia VVK.

pss. Pikkusisko oli ihan liekeissä, kun Teekkarin autostereoiden muistista paukahti sattumalta  ilmoille Kaksion Tyttö tanssii vaan. Siis joku muukin tietää nää biisit vielä tälläkin vuosikymmenellä. Wau! Probsit Teekkarille.


1 kommentti:

  1. Mä muistan ton Tyttö tanssii vaan -biisin. Olin ladannut sen laittomasti silloiselle koneelle, eli luultavasti mäkin tykkäsin siitä. Olenkohan Siippaisten kauan kadoksissa ollut keskimmäinen vesa?

    VastaaPoista