keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Onnea uudelle villasukalliselle!

SiiPPaisellista Uutta Vuotta toivottaa myös Pikkusisko Siippainen ja ottaa itseään niskasta kiinni.

Aika suorittaa monta kuukautta sitten lupaamani arvonta. Koska villasukat olivat tosi rumat, osallistui arvontaan vain kolme vastaajaa. Voittajaa harkittiin pitkään ja perusteellisesti ja joulunpyhinä Siippaisten perhekokouksessa Pihtiputaalla asiaa punnittiin monestakin näkökulmasta mm Napapiirin sankarit leffan ja Frisbeegolfin äärellä. Tultiin siihen tulokseen, että Rovaniemellä on pakko olla tosi kylmä, joten Onneksi Olkoon Yossu, saat yhtenä blogimme innoikkaimpana kommentoijana osaksesi nämä todella erikoiset mutta rakkaudella väännetyt siippaistelun toheloinnin tuotokset: villasukat.

Laitahan osoitetta tulemaan, niin postitamme villasukat ehkä juhannukseen mennessä!

ps. on todella epätodennäköistä, että molemmat sukat ovat sopivan kokoiset, sillä niistä tuli todella eri kokoiset.

4 kommenttia:

  1. JEEEEEEEEEEEE! Katsoin ihan just Napapiirin Sankarit (sopiva eka kerta sille oli juuri nyt, koska se Rollon sähkökauppa on kahden korttelin päässä mun uudesta kodista. Tessu on jo käynyt merkkaamassa) ja tuli tosi kylmä Jasperin Kittilän murteesta, joka oli vähän epäonnistunutta.. (Noh, eipä Salkkareihin ole voinut mahtua kuin yksi huippu.)

    VastaaPoista
  2. Byhyy! Mutta onnea voittajalle sinne Napapiirille! :) Voiskin katsoo sen leffan taas uusiks! Ehkä seuraavilla Alppis-Kalakaveri -treffeillä?

    VastaaPoista
  3. Kaisla sai sit toiset vähän epämuodostuneet villasukat, toivottavasti nekin lämmittää. Ja ehdottomasti katsellaan Napapiirisankareita, kunhan kalakaverin tähtimerkit ovat oikeassa asennossa almatädin kassinkahvojen suhteen.

    VastaaPoista