sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kaksi ilmaista vinkkiä minibaariin

Velisiippaiselle tarjoutui jälleen mahdollisuus nauttia Jyväskylän Sokos Hotel Paviljongin ylellisyydestä. Nyt arvosana oli kuitenkin "ylellisyys minus", koska huoneeseen ei oltu varattu valmiiksi kuoharia ja ämpärillistä jäitä. Mansikatkin puuttuivat.

Parhaimmissakin hotellihuoneissa on yleensä yksi huono puoli. Minibaari on liian lämmin. Sokos Hotel Paviljongin nerokas minibaari oli hinnoiteltu varsin kohtuullisesti, mutta vitonenkin on liikaa taskulämpimästä italialaislagerista.


Siippaisveli ratkaisi oluen ongelman hotellihuoneen varustukseen kuuluneella vedenkeittimellä ja käytävältä löytyneellä jääpalakoneella. Vedenkeitin puoliksi täyteen jäitä, kylmää vettä perään ja olutpullo sisälle. Hetken päästä tarjolla oli kylmää brezneviä!

"Vaarilla on baari, se minibaari on"
- Vesku Loiri / Tie pohjoiseen


Joskus käy tietysti niin, että olet kiireessä varannut niin halvan hotellihuoneen, jossa ei ole minibaaria tai ämpärillistä jäitä. Silloin täytyy toivoa, että ikkunan edessä on paljon lunta.

Minibaari Joensuun Aadassa



Missä on Siippaistelua-blogin lukijoiden mielestä paras hotelli? Ja kuinka paljon minibaarin oluesta kehtaa maksaa?

3 kommenttia:

  1. Kimmeli on paras! Ainakin joensuussa!

    VastaaPoista
  2. Jyväskylän Cumulus!

    VastaaPoista
  3. Hotelli Yöpuu Jyväskylässä on niin mukava. Viini, olut tai nuorison suosima siideri kuuluvat hintaan! Yksi annos tosin, mutta silti. Ulla

    VastaaPoista