keskiviikko 2. tammikuuta 2013

30 syytä rakastaa Ville Haapasaloa

Ensimmäisen Lego-arvoituksen voittaja on Tuure! Onneksi olkoon palkinto Poriin on postitettu!

Kilpailussa kyseltiin tietysti pipoista, savukalasta, napandereista ja kuluneista vaatteista tunnetun Ville Haapasalon perään. Hänen uusi Suomensukuiset 30 päivässä -sarja alkoi tänään Yle Teemalla.


Ville Haapasalon lukuisat reissuohjelmat Venäjältä ja Neuvostoliitosta ovat luontevinta tv-sekoilua sitten Jaakko Kolmosen ruokaohjelmien.



Odotukset Suomensukuisia kohtaan olivat korkealla. Odotin malttamattomana, että aiempien Venäjä-juttujen saaman suosion myötä käsikirjoitusta ja leikkausta olisi terävöitetty. Ehkä nyt jotain spiikkejä oli hieman mietittykin etukäteen, mutta tämä ohjelma kesti tunnin ja siinä oli puolet löysää. Aiemmin Ville Haapasalon hauska karisma on täyttänyt tyhjät aukot, mutta nyt hän ei jaksanut vetää läppää yhtä huolettomalla tyylillä kuin ennen. Moni itänaapurin elämän epäkohta pisti Haapasalon vakavaksi.  Vaikuttaa, että Ville Haapasalo keskittyy nyt enemmän asiallisuuksiin kuin vodkaan ja nimmareihin.

Loppukevennykseksi Haapasalon Venäjän halki 30 päivässä -jakso, jossa tutustutaan muun muassa Venäjän mielenkiintoiseen hääkrebailuun.

1 kommentti:

  1. Kiva kun jaksat sivistää ulkosuomalaistakin! Täytyykin katsoa tuo sun linkkaamas jakso, en oo kuullutkaan tollaisesta ohjelmasta! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista