keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Pikkusisko on tosi kiitollinen kaikista ihanista hetkistä, joita on tässä viimeisten päivien aikana saanut kokea. On ollut niin touhuntäyteistä, että kesti hieman, että pääsi jakamaan ne lukuisan lukijakuntamme kanssa. 

 Viidennentoista Vinhat Vauhdit

46. Pikkusisko pääsi äiti-Siippaisen kanssa perinteiselle joulukuiselle Helssinkin reissulle. Vaikka Helssinkiä vihmoi valtava tuuli ja tuiverrus, mahtui viikonloppuun monta lämmintä hetkeä.
47. YL:n perinteinen joulukonsertti Johanneksen kirkossa. Äiti-Siippainen raivasi kyynäspäätaktiikalla meille loistopaikat. Kiitos äiti!
48. Uusi sattumalta löytynyt ravintolaelämys Lungi ja paistetut ahvenet ja mahtavan mehevän muhkea omenamarenkipiirakka. Kiitos Seahorse, että olit täynnä!


Kuuttatoista kehutaan

49. Kiitos Sonja leppoaisasta sunnuntaiateriointiseurasta ja kuulumisten vaihdosta.
50. Kiitos Fazerin kahvila shamppanja-mansikka -teestä (Studio54)
51. Kiitos Onnibus turvallisesta kyydistä suoraan Helssingistä Hervantaan omalle kotikadulle edulliseen hintaan.

p.s extrakiitos myös Stockalle, joka olit auki sunnuntaina myös kuuden jälkeen, enkä joutunut värjöttelemään pihalla bussia odotellessani. Tai "turha kiittää, kun rahakin on keksitty", sitä teille ehdin siinä välissä syyttää setelin jos toisenkin.

Seiskatoistan superit

52. Maanantaina istuttiin sitten ruuhkassa kehä ykkösellä. Sekä mennessä että tullessa. Kiitos siitä, että asun Tampereella ja nuo ruuhkat kuuluvat elämääni hyvin harvoin.
53. Kiitos työkaverilta saadusta reseptivinkistä. Sulatejuustojauhelihakeitto tosin muuttui Siippaisten kokeilukeittiössä jauhelihasulatejuustokastikkeeeksi. Nälkä lähti tavalla ihanalla!
54. Kiitos Salkkarit, olette kuulema vain kaksi viikkoa joulutauolla. Juhuu!

Joulukonserttia Johanneksenkirkossa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti