torstai 6. joulukuuta 2012

Kuudenteen kapsahdus

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Siinä vasta syy ollakin kiitollinen, ja sattui vieläpä vapaapäivälle, wautsi!

Mutta on tässä muitakin kiitollisuuden ja onnellisuuden aiheita ilmaantunut pikkusiskon elämään, joten tässä seuraavat kolme:

16. Kun Teekkari tietää kaiken autoista ja on tosi kärsivällinen opastaja myös puhelimessa, kun pikkusisko Siippainen ei aina ymmärrä, että miten auton konepellin voi saada auki ilman, että hajottaa autoa tuhannen säpäleiksi. Tähän väliin mainittakon myös, että hukkasin eilen lapasen (kolme päällekkäin) ja voi kuinka onnelliseksi tulin, kun löysin sen moottorin välistä!
17. Sovelsin tänään laiskottelijan yhdenkastikkeen pinaattilasagnea, jossa valkokastike korvataan kermaviilillä ja juustoraasteella. Sotkin joukkoon myös valkohomejuustokermaa ja reajuustoa ja tuli parasta lasagnea, mitä olen ikinä maistanut. JES!
18. Juhlat kummitytön saavuttaman teini-iän kunniaksi ja kummien joka vuosi lupaaman sadun valmistuminen viime hetkellä. Pikkusiskon pinspiraatio oli koetuksella, joten apuun  otettiin juhlaväki ja sieltä pursuavat adjektiivit. Ja koska tarinasta tuli aika veikeä, jaan sen vielä joku päivä teidänkin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Minäkin haluan tuota lasagnea! Annatko reseptin vai tuutko tekemään sitä mulle ;)?

    VastaaPoista
  2. Ohje löytyy täältä meidän blosgista jostain. Sun pitää nyt selata kaikki tekstit läpi tai googlettaa sunnuntailaiskottelijan yhdenkastikkeen pinaattilasagne. Ja sit soveltaa :).

    VastaaPoista