lauantai 1. joulukuuta 2012

Kiitosten joulukalenteri

Pikkusisko sai joulukalenterihaasteen olla 63 kertaa kiitollinen. Pikkusisko haastoi myös isoveljen miettimään onnellisuuden syntyjä syviä ja tässä sitä ollaan, avaamassa Siippaistin ensimmäistä joulukalenterin luukkua.

Peruspositiivisena pienestä tyytyväiselle pikkusiskolle tällainen haaste ei ehkä kovin vaikea ole. Pikkusiskon mielestä elämä on niin, että se koostuu pienistä paloista, joista osa on enemmän ja osa vähemmän hyviä tahi kehnoja, jos ei niistä hyvistä osaa olla kiitollinen, niin kyllähän siinä pettyy. Koska näitä hyviä asiota ei aina muista sanoa ääneen, on tämä haaste ihan paikallaan.

Siispä: Siippaisen sisarusparvi valoittaa päivittäisistä ilon hetkistään kolme kerrallaan aina jouluun saakka. Toivotaan, että lopputuloksena on jotain tähän suuntaan: "Elä kuten Siippainen, koska Siippaistellen elämä tuo joka päivä jotain arvostamisen aihetta."

Kalenterin ensimmäinen luukku - Mistä tänään olin kiitollinen.

1. Nukuin pidempää kuin kello seitsemään mutta heräsin ennen Teekkaria ja ennätin rauhassa askartelmaan yllätysmakean joulukalenterin.
2. Posti oli tuonut kotiin kolme joulukalenteria ja tänään sain avata ne kaikki!
3. Ystävä oli antanut pikkujoululahjaksi ehkä maailman kivimman joulukalenterin, jonka ensimmäisestä luukusta tuli haasteen alkajaisen kunniaksi melkoisen osuva tee iltahetkeeni: Thank You. Kiitos Nettalainen. 





Puuhastellaan lisää huomenna, kiitos Lauri hienosta haasteesta!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti