maanantai 5. marraskuuta 2012

Siippainen autopesulassa

Joko olet osallistunut Pikkusiskon kilpailuun, jossa voi voittaa Siippaisen tekemät villasukat? Kilpailussa sinun täytyy valita megamoginsiippaiskohellus. Jos oma valintasi ei ole vielä selvä, niin tässä yksi hyvä ehdotus.

Vaikka Isoveli-Siippainen ei ole varsinaisesti automiehiä, on hänet helppo bongata maantieltä. Alla on usein jeesusteipinvärinen Lada 110.
Jotta jesarin saisi oikein kiiltämään, on auto hyvä pestä välillä. Isoveli tietää, että käsinpesu on näillä taidoilla turhaa. Siksi Isoveli etsii yleensä autopesulan. Pitää olla kuitenkin tarkkana, ettei pesula ole niin kuin Jyväskylän Tourulassa, että auton pitäisi tehdä siellä 90 asteen käännös kuivuriin mennessä. Lada 110 ei tuollaisen väistöliikkeeseen pysty eikä kykene. Siksi mennään pesulaan, jossa ajetaan vain suoraan.

Jeesusteipinvärinen Lada 110 ei ole mikä tahansa auto. Se on varustettu sähköikkunoilla! Venäläiset ja sähkölaitteet on yleensä riski, mutta Ladapa kääntää tämän eduksi. Tulee nimittäin pestyä auto pesulassa myös sisäpuolelta. Kätevää. Kaksi yhden hinnalla.






Siippaistelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti