sunnuntai 4. marraskuuta 2012

VinksinvonksinVillasukka!

Pikkusisko on pari vuotta sitten ottanut tavoitteeksi oppia neulomaan käteviä villasukkia. Vaan keskittymishäiriö tai mikä lie, en oikein jaksaisi koskaan tehdä kahta samalaista. Tylsää - Sanoo pikkusisko, ja tekee vähän erilailla kun muut. Tässä lopputulos. Ei kovin kaunis, mutta silti ihan kiva!

On sellainen kutina Pikkusiskolla, että jollakulla saattaa tänäkin syksynä varpaita paleltaa. Siksi ilmoille heitetään suuri villasukka-arvonta: Äänestä Siippaistia-blogin paras megamoca ja voita varpaillesi värikästä sunnuntaiseuraa!  Äänestysaikaa pari viikkoa, äänestää voi jättämällä kommentin tähän. Mieluiten yhteystietoineen, kun ei pikkusisko mikään meedio kuitenkaa ole.

Esimerkkimegamocia:

Pikkusisko tuhlaa viiniä

Siippaissisarukset laittavat kaiken, myös vanukkaan, vinksinvonksin

 Kukaan ei osallistunut Mäccäriarvontaan... 

Voitas isoveljen kaa ottaa oppia tällaista arvonnoista, joissa pakintona on jotain hienoo ja blogilla lukijoitakin. Mut koska nääkin hommat menee ihan siippaisteluksi, niin katsellaan tätä asiaa sitten ensitilassa!


4 kommenttia:

  1. Paras siippaistelu on mielestäni blogissa kerrottu Lempiruokani: Buffet -tarinasta tuttu kertomus pikkusisko-Siippaisen viinikastikkeen viinin seikkailuista. Megamocaksi tätä muuten melko arkisen kuuloista tapahtumaa voi kutsua siksi, että tämä hyvä (tai jos nyt ei hyvä niin ainakin takree)viini ei mennyt Siippaiselta hukkaan kerran vain kahdesti! Kerran laivalla juomana ja vielä toisen kerran kotona kastikkeena! Megamoca like no other!

    Villasukkia en laske mokaksi, sillä ne ovat kauniit.


    Varpaat palellen ja talvea odotellen,

    Kaissimaissi Kalakaveri,
    Aseman lähellä kadun päässä,
    Skotlanti.

    VastaaPoista
  2. Oh, jalluvanukas, sille irtoo kyllä meikäläisen ääni!

    Villasukat suap juhlallisesti lahjoittaa mulle jossain kähmykerhon kokoontumisessa, jos hyvin käypi. (meediovinkki)

    VastaaPoista
  3. Valitsen megamogan blogin ulkopuolelta: Pikkusiskosiippaisen ja Hullun Pupun seikkailut männävuosina lakkiaisiltana. Moga siksi, ettei Hullu Pupu ole koskaan päässyt siitä yli, vaan on entistä hullumpi ja pelottavampi.

    Itselleni mogapiste siitä, etten osallistunut mäkkäriarvontaan, koska en saa koskaan kommentointia täällä onnistumaan. Nyt ois aika onnistua, kun näin pitkän kirjoitin!

    -Jossu

    VastaaPoista