lauantai 18. elokuuta 2012

Niska-härkä-ote

Meidän blogiin tullaan Googlesta välillä dorkilla hakusanoilla, kuten "gillette reklamaatio". Sellaisina hetkinä, sitä kokee itsensä tarpeelliseksi. Niinpä jatkamme tätä julkisen palvelun tehtävää tuomalla tietoon muitakin tärkeitä asioita.

Kauppareissullaan isoveikka löysi oudosti nimetyn lihan "härän kasler pihveinä USA". Jos joku tuosta härän niskanakin  tunnetusta lihasta on nyt kiinnostunut, niin paljastetaan, että se kannattaa paistaa hiiligrillissä entrecoten tapaan, mutta sen verran pidempään, että tulee läpikypsä.

Oli hyvää, halpaa ja isoa. Alkuperämaa lihalle oli muuten Suomi. USA oli vain kasaritunnelmaa henkinyt mainoslause. Amerikoissa tämä härän kassler eli härän niska leikataan nimellä chuck roll.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti