Mutta kuinkas kävikään: ilta laivalla oli niin ohjelmapainoitteinen, että pullohan jäi täysin juomatta. Siippaistyyliin olin se kuitenkin kerinnyt jo aukaista joten hätä iski: hyvä viini on menossa ihan hukkaan!
Pirkkaniksin aika *tärrätäääätättäräähää*:
Käytä ylimääräiseksi jäänyt punkku punaviinikastikkeessa. Ja minähän käytin. Kaksi tuntia vatkasin viiniä kasaan, sipulisoosissa keittelin ja lihaliemet kiehautin ja maizenaa sekoittelin ja possun kanssa ajattelin tarjota.
Oishan sitä ollut kiva maistella, mutta kun se unohtui! Kastike on nyt melkeen viikon verran ollut jääkaapissa, kun en oo raskinut heittää pois, kun en tiiä, tuliko siitä pahaa vai tosi pahaa...
Onko kellään takataskussa pirkkaniksiä viikon vanhan punaviinikastikkeen hyötykäytöksi?
yks parhaista blogikirjoituksista ikinä! JAIKS!
VastaaPoistaMillon vitoskannella on yleensä parhaat bileet?
VastaaPoistaHeh, kylläpä tuli siis hyötykäyttöön viinit! :D Voi takree sentään...
VastaaPoista