maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kesäkilpailun voittajat selvillä


Siippaisilla on takanaan kreisi kesäkuu. Jännittäväksi suven avauksen teki uskomattoman sekopäinen kesäkisa, johon tuli paljon outoja vastauksia.
Parhaat vastaukset edellisen postauksen kuva-arvoitukseen olivat: pystypaini kumollaan, tamppaus, tanppaus, hölmöläisten heinähiihto, kumisaappaan heitto ja tankotanssi.
 
Oikea vastaus oli kuitenkin järkyttävä frisbeegolf. Sen tiesi täsmällisesti ja nimenomaisesti oikein kolme tyyppiä elikkäs: ulla (meidän mutsi) Laura ja Ann Castle Village.
Koska mutsi on jäävi (kävi mäkkärissä amerikassa jo vuonna 1986 ja poltti suunsa omenapiirakkaan) niin saa nyt tällä kertaa jäädä ilman palkintoa.
Pääpalkinto eli 10 euron lahjakortti jaetaan tasan Lauralle ja Annalle. Molemmat saavat siis McFemman. Sillä saa esim 2 elmakusen junioria ja jälkkäriksi euron juuston.

ONNEA SIIS IHAN SAIRAANKIPEENRAASTAVASTI!


Frisbeegolf on ihan jees peli, kunhan varaa tarpeeksi jäisiä mansikoita mukaan, joilla voi lasautella kanssapelaajia ja muita tillitölliäisiä otsaan.

Muut tärkeät ohjeet ovat:
  1. Älä heitä keltaista kiekkoa rypsipellon yli, jos on pieni aavistus heiton jäävän vajaaksi.
  2. Jos kuitenkin heität rypsipellon yli niin katso että jalassasi on kumpparit, koska goretex ei pidä vettä loputtomasti.
  3. Jos kuitenkin viskaat sinne rypsendaalipeltoon, niin odota niin odota josko se pelto ajettaisiin matalaksi iltapäivään mennessä.
Siippaistelemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti