torstai 5. heinäkuuta 2012

"Juhannuksen jälkeen raportoin, kuinka suunnitelman toteutuksessa onnistuttiin."

Joko nyt on juhannuksen jälkeen?
Ainakin aika jo kultasi muistot ja valokuvien hymyt muistuttavat aitoja.
Mutta miten kävi PikkusiskoSiippainen juhannusherkkujen?
Kokismarinadi oli mainio, muistin jopa tehdä sen edellisänä päivänä ja laittaa possunpalaset yön yli muhimaan. Myös possunpaisto kotagrillissä onnistui ja vähemmän oli mustaa kuin syömäkelpoista.

Tähän asti kaikki siis hyvin. Tämän pälkeen pettymys syvin.

Sitten tuli yksi jyväskyläläinen poika ja alkoi keittämään irtoliedellä possunkylkiluita ja hauduttamaan niitä kätevästi tuntitolkulla grillissä ja niinhän siinä kävi, että tuli annoskateus ja oma kokishöyryinen possuni jäi siinä vakavamielisessä kesäkisassa kakkoseksi.

Mutta kyllä vaan on halloumjuusto hyvvää ja mummon ohjeella tehty ananaskaalisalaatti rapsakkaa!

Maiston palan, suli suuhun. Kiitos Körski.






Grillailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti