Mutta koska olen aikuinen ja saan, mitä haluan, koska osaan, niin ajattelin tehdä asiat toisin.
Siippaisten sisarusten ongelma on kyllästyminen ja tänäkin kesänä on kerran jo grillattu, eli kyllästytty maggaraan, kanaan, kesäkurpitsaan, maissiin jne... siinä niiden perusmuodossa. Pakko keksiä jotain uutta. Ja tässä sanassa uusi piilee pikkusisko Siippaisen ansalanka; luulen osaavani, koska haluan ja koska olen aikuinen. Uusi on kuitenkin kaikille uutt aja koska en jaksa keskittyä reseptin lukemiseen, menee uusi aina pieleen, koska en vielä vanhalla tuntumalla osaa sitä.
No oikeestaan ihan sama. Teekkari vähän vahtii ja lyö tolkkua päähän, kun visioin liian villejä. Seuraavalle idealle sekin innostui ja lupaan tällä kertaa lukea ohjeet tarkkaan ja onnistua. Juhannuksen jälkeen raportoin, kuinka suunnitelman toteutuksessa onnistuttiin.
Pikkusiskon Juhannus Menyy
Aamupala:
Vishykola
Grillileipä ja pekoni
Persikoita, onko noita!
Päivällinen tai illallinen tai lounas:
Possunpihvejä kokismarinadissa ( Uusin Pirkka reseptivihkonen)
Valkosibulabasilikatomaatit
Soijamarinoidut kasvikset
(kakkakuulia, herkkusieniä, kesäkurmitsaa ja maissintynkiä)
Aunepummin kaaliananassalaatti
Valkosibulabasilikatomaatit
Soijamarinoidut kasvikset
(kakkakuulia, herkkusieniä, kesäkurmitsaa ja maissintynkiä)
Aunepummin kaaliananassalaatti
Uusia pottuja ja Halloum-juustoa
Hiukopalaks aamuun ja iltaan ja yähön:
Maggaraa sen joka sorttia
( ryynäriä, nakkia, ukko-pekkaa, mitä näitä nyt on)
( ryynäriä, nakkia, ukko-pekkaa, mitä näitä nyt on)
Juomaksi Vishykola
Jälkkäriksi ananas tai jalluvanukas
Pirkan reseptivihkonen on kyl coo. Oma suosikkini uudesta vihkosta on raejuusto persiljalla.
VastaaPoistaMiltä nää maistu?
VastaaPoista