sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Seinä, maalitela ja Siippainen...

"Kulta, tykkään susta näääin paljon"


Pikkusisko Siippainen on rohkea ja päättää maalata seinän ihan itse. Ennakoidakseen mahdolliset siippaistelut ( =valumat, epätasaisuus, väärien pintojen maalaaminen...joku ihan käsittämätön epäonninen sattuma, että esim pääskynen lentää ikkunan läpi suoraan päin vastamaalattua seinää aprillipäivänä) hän ottaa käyttöön riskienhallintatekniikkansa: liuta kysymyksiä teekkarimiehelle. Keksin aika monta ja vaikka homma ei näytä ihan hallussa olevankaan ( Tuo sydän olisi kuulema saattanut jäädä näkyviin...) niin ihan hyvä siitä tuli. Ei nyt ihan kuin ammattilaisen tekemä, mutta ei kyllä ihan pahin mahdollinen siippaisenkaan tekemä. Jotta ylpeyspisteitä blopblopblop!

Tuo hetki, kun sekunnin mielijohteesta taiteilin seinälle omiani, tuo mieleen päivän, kun olin 15-vuotias ja oltiin remontoimassa oikein kunnon siippaisjoukolla perheen uutta asuntoa. Isoveli oli saanut vastuullisen tehtävän, maalata vaatekaappien ovet. Räppäilin valokuvia ja noin sekunnin mielijohteesta isoveli kirjoitti jotain tosi omaperäistä kaapinoveen... oon tosi tyytyväinen, että sekään ei jäänyt näkyviin. Ei jäänyt myöskään tuo sydän.

Siitä, mitä Isoveli Siippainen kirjoitti, voi antaa villejä veikkauksia, kiitos.
Jos pääsiäisviikolla löydän Joensuun komeroista nuo kuvat, niin lupaan julkaista.

Niistä kaapinovista tuli muuten todelliset siippaistelun mestariteokset... ovista piti tulla siniset, jostain syystä karmit oli maalattu mintunvihreiksi. Pintoja myös koristaa kaunis valumakuviointi. Rakkaudella siippaisilta <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti