maanantai 19. maaliskuuta 2012

Rotanoksennusta ja muuta käytännöllistä

Ollaan mun Maailman Parhaan Isoveljen kanssa ainakin jo monta viikkoa ihmetelty, miksi kaikki ällöpölliäiset ja tillitälliäiset pitää blogia.

a) Niitten mielestä rotanoksennuksen näkösissä ruuissa tai lampunvarjostimissa on jotain näyttämisen arvoista
b) Niitten mielestä ne ruuat tai askartelut ei näytä rotanoksennuksilta
c) Niitten mielestä se ruoka oli kuitenkin hyvää tai lampunvarjostin käytännöllinen
d) Ne on joka tapauksessa aika ylpeitä ittestään.

Meidän syy perustaa tämä blogi koostuu noista kaikista. Kaikki mitä me tehdään, näyttää kai loppupeleissä rotanoksennukselta. Riippuu, millaisen valokuvan niistä ottaa. Sisko ei osaa käyttää niin hyvin kameraa kun veli, mutta siskolla on muuten käytännöllisempi visuaalinen arviointikyky kuin veljellä. Kaikki mitä me tehdään, on kauheen hyvää tai käytännöllistä tai niin me ainakin väitetään.

Mutta erityisesti me ollaan kauheen ylpeitä, jos onnistutaan jossain ilman siippaistelua, siis kohellusta, siis ilman, että mokataan koko homma jollain ihan yksinkertasella tavalla. Veli voi vaikka kertoo jonkun esimerkin, kun sille niitä sattuu melkeen joka päivä. Siskolle ei niin usein. Tai.. eilen kaadoin vedenkeittimestä kuumaa vettä mukiin niin, että kännykkä oli pöydällä sillä kohdalla, mihin helposti vanhingossa kuumaa vettä roiskuu. Ei sitten tullut mieleen siirtää kännykkää, vaan kaadoin kuumat vedet kännykän päälle. Kyse on siis ajattelemattomuudesta, kohelluksesta ja jostain käsittämättömästä geenistä, joka oikeestaan kaikilta siippaistisilta löytyy.

Tämä blogi auttaa meitä käsittelemään tätä geenin tuottamaa tunnetta. Haetaan sympatiapisteitä, kun joku menee pieleen, mutta erityisesti ylpeyspisteitä, kun joku onnistuu.

Siippaistelemisiin!

- Maailman Paras Pikkusisko 

1 kommentti:

  1. Tillitälliäinen on päivän parsain eli paras uusi sana.

    TOP3 20.3.2012

    1. Tillitälliäinen (pikkusiskolta)
    2. Kulttuurihuuto (pikkusiskon yläkerrasta)
    3. Bibis (junasta joltain joka aikoo vetää bibikset joka päivä)

    VastaaPoista