tiistai 20. maaliskuuta 2012

Klassinen pizzatesti

Ei Siippaiset aina siippaistele. Välillä ne elää kuin Strömsössä ja syövät pakastepizzaa.




Veli-Siippainen testasi Dr. Ötkerin  uuden Take Away -kanapizzan, jonka juju on reunaan piilotettu BBQ-kastike. Idea on samanlainen kuin Pizza Huttusen Cheesy Crust -lätyissä, joissa reunojen sisälle on jemmattu ylimääräinen rautaisannos kalsiumia elikkäs juustoa. Ero toki siinä, että huttusessa tuosta älyttömyydestä oli tehty taidetta, eikä annosta pilaavaa elementtiä.

Pizzaa ei kannata koskaan syödä nälkäisenä, koska liian nopeasti kuumasta uunista suuhun fiksattu slaissi tekee viheliäiset rakkulat kieleen ja kitalakeen. Niinpä Take Away -pizzan pakkaukseen on tehty hyvät paisto-ohjeet, joissa kerrotaan, että pizzan tulee vetäytyä uunista oton jälkeen ainakin pari minuuttia ja mäsäyttää vasta sitten.

Vedin pohjiksi kaksi hampurilaista, jotta malttaisin odottaa pizzan jäähtymisen. Mutta niinhän siinä taas kävi, että hampurilaisten sisään lorahti aimo ärjäys naga morich -chilikastiketta, niin se suu palo sit kuitenkin.

Loppuarvio:

Dr. Östiötker KanaBBQ TakeAway -pizza 2/5 (Parempaa kuin jäinen hernemaissipaprika, joskin samanmakuinen. )
Pizzan reuna 1/5 (Pahaa.)
Pirkka juustohampurilainen 4/5 (Herkullinen maku seesaminsiemenistä. Täytti vatsan sopivasti, ettei tarvinnut syödä pahaa pizzaa.)
FataliiGourmet Naga Morich suikaleet mausteliemessä 4/5 (Liikaa laimennettua, mutta maistuvaa.)

Ihan oikeasti tämän postauksen tarkoitus oli esitellä kuvassa näkyviä patojani ja pannuja sekä  wiinisuositusta (pulloa ei tosin ole otettu vielä ilmaantuumaan niin kuin pizza, jonka nurkkaa on kylläkin järsitty. Kuvassa vain 1/4 pizza. Loput reklamoin.).


Siippaistelemisiin!

-Jabba The Hut



1 kommentti:

  1. Mielestäni perustelut kuvalle olisivat paremmat, jos kuvasta voisi tiukan etsinnän jälkeen löytää myös Iittalan Verna-lasin tarroituksella.
    "Kun etsii, niin löytää" Äikänope.com

    VastaaPoista